Harland Award Verhalenwedstrijd gaat bijna van start

De Harland Award Verhalenwedstrijd is een schrijfwedstrijd die al bestaat sinds 1976 onder verschillende namen (King Kong Award, Millenniumprijs, Paul Harland Prijs). Een vakkundige jury selecteert uit de inzendingen (200 in 2015) het beste verhaal, dat de hoofdprijs van € 1.000 wint. Verhalen in de genres sciencefiction, fantasy en horror, tot maximaal 10.000 woorden, kunnen ingezonden worden. Meedoen aan de verhalenwedstrijd? Zie voor meer informatie het Reglement.

Je kunt van 1 augustus tot en met 1 september 2017 weer inzenden voor de Harland Award Verhalenwedstrijd. Dit jaar gelden er specifieke regels voor het manuscript dus lees HIER deze alvast zorgvuldig door.

1 Reactie

  1. Pas vandaag kom ik via fb deze wedstrijd te weten. Ik zou graag mee doen. Ik heb enorm vele kortverhalen. Korte en langere. ik zal dus woorden moeten gaan tellen. Uit mijn dromen heb ik ook verhalen gedistilleerd.
    Ik kreeg graag alle info per mail over Harland Award. Is er nog een andere manier om mijn vertellingen
    te publiceren, te plaatsen of participeren aan wedstrijden?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.