Schrijfwedstrijd: iedereen maakt kans dankzij robot

Kruip in de huid van een topauteur en doe mee aan de schrijfwedstrijd van het AD. Met de schrijfrobot Asibot kan namelijk iedereen creatief schrijven.

Hoe werkt het? Surf naar asibot.nl en schrijf samen met een robot een verhaaltje van maximaal 500 woorden. Fantasie, thriller, horror, roman…. Je bent helemaal vrij in het kiezen van een thema en onderwerp. Als het maar Nederlandstalig is.

Wat kun je winnen?
Een juryrobot kiest op 20 november 10 genomineerden. Vervolgens zal juryvoorzitter Ronald Giphart hieruit de uiteindelijke winnaar kiezen. Deze zal bekend worden gemaakt op het Nederland Leest slotevenement op 30 november in Barendrecht. Het winnende verhaal krijgt een mooi plekje op deze website op 1 december en wint een boekenpakket (zie knop prijzen).

Meer informatie staat HIER.