Meld je aan voor 40 dagen schrijven

Schrijven is een manier van bezinnen. Dag6 organiseert daarom samen met het Nederlands Dagblad en Royal Jongbloed het project 40 dagen schrijven.

Schrijven helpt je gedachten te ordenen en gevoelens onder woorden te brengen. Deelnemers schrijven tijdens de 40dagentijd een verhaal dat raakt aan het thema ‘onvoorwaardelijke liefde’. Met dat verhaal kunnen ze meedoen aan een schrijfwedstrijd, maar dat hoeft niet.
Degenen die zich hebben opgegeven krijgen vanaf woensdag 14 februari wekelijks een mail met informatie en schrijftips.
Vanaf woensdag gaan we ook schrijven: 14 februari is de eerste dag van de 40dagentijd. Het is dan Aswoensdag. Tot aan Stille Zaterdag schrijf je elke dag een gedeelte. Schrijven is inkeren, bezinnen, onderzoeken. Schrijven is verwachten. Door te schrijven kun je een verhaal vertellen. JOUW verhaal. Omdat we in de 40dagentijd toeleven naar Pasen, het grote feest van de liefde, is het thema voor het 40 dagen schrijven project ‘onvoorwaardelijke liefde’.

Het is aan jou hoeveel je schrijft, waarover en in welke vorm. Je kunt kiezen voor dagboekstukjes, een verhaal, een roman of gewoon elke dag weer een ander stukje.

Met je verhaal kun je meedoen aan een wedstrijd. Stuur dan voor 31 maart 2018 jouw verhaal op. Meer informatie over deze actie staat HIER.