Zaterdag 31 maart: Debutantenbal 2018

Debutantenbal 2018 | Het boek van de toekomst
Datum: Zaterdag 31 maart
Locatie: Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, Amsterdam

Hoe debuteer je als schrijver anno 2018? En waarmee? Hoe zal het boek van de toekomst er uitzien? Zijn er nog lezers, of is de lezer van morgen alleen nog maar aan het binge-watchen? Wil jij weten hoe de literaire wereld nu werkt, wie de spelers zijn en welke kant het wellicht opgaat? Wil je weten hoe schrijvers zich vandaag onderscheiden en welke tips zij voor jou als debutant hebben? Kom dan naar het Debutantenbal dat plaatsvindt op 31 maart in Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond in Amsterdam. Om 19.30 start een programma waarin nieuw talent zich presenteert, en waar je kunt daten met schrijvers, redacteuren en anderen uit de literaire wereld uit Nederland en België. Dit alles gevolgd door een flitsende literaire show met als kers op de taart de prijsuitreiking van de Editio Debutantenschrijfwedstrijd: publieksprijs en de vakjuryprijs. Het programma wordt afgesloten met het Debutantenbal, een feest met verschillende dj’s, dat tot diep in de nacht door zal gaan.
Meer informatie staat HIER.