Interview met A.L. Snijders

Nederland Leest viert in november 2015 haar tiende editie met het korte verhaal. A.L. Snijders stelde een verhalenbundel samen met een staalkaart van korte verhalen uit de Nederlandstalige geschiedenis. Speciaal in dit jubileumjaar verschijnt er voor elke provincie een eigen editie aangevuld met mooie korte verhalen uit de regio. Ook verschijnt er een scholiereneditie, aangevuld met korte verhalen van Pepijn Lanen (Jeugd van Tegenwoordig). De Geschenkbundel wordt van 1 november t/m 30 november gratis door de openbare bibliotheken aan hun leden verstrekt.

In de Boekenkrant verscheen een uitgebreid interview met A.L Snijders, de uitvinder van het ZKV. Dit interview is HIER te lezen.

Tijdens Nederland Leest trekt A.L. Snijders door het land om lezingen te geven over de door hem samengestelde bundel. Kijk voor data en locaties op www.nederlandleest.nl.