Letterrijn verhalenwedstrijd 2019

Letterrijn verhalenwedstrijd 2019

Thema: Met de beste bedoelingen

Iemand doet zijn uiterste best om iets goeds te doen voor zichzelf, iemand anders of bijvoorbeeld het milieu. De ondernomen actie(s) pakt/pakken echter volledig verkeerd uit waardoor het tegenovergestelde van het beoogde resultaat wordt bereikt.

Die goede bedoeling staat centraal in deze verhalenwedstrijd en het is de bedoeling dat je erover vertelt in minimaal 3000 en maximaal 4000 woorden.

Omdat het de bedoeling is om uiteindelijk tot een spannende verhalenbundel te komen, dient er in elk geval één personage te sterven. Dat kan het directe gevolg zijn van het verkeerd uitpakken van de ondernomen actie, maar mag ook juist de aanleiding zijn voor het ondernemen van die actie.  Het verhaal dient uiterlijk 19 mei 2019 om 23:59:59 binnen te zijn.

Alle informatie staat HIER.