Nieuwe novelle: ‘Moord terwijl je wacht’

Een razend spannend moordverhaal, van de auteur van de Serie Q.
Wanneer de vrouw van Lars Hvilling hem plotseling verlaat, wordt zijn doodnormale leven flink verstoord. “Saai’ noemt ze hem als ze bij hem weggaat. Bij de kapper komt Lars in contact met een vrouw die dat saaie leven radicaal zal veranderen. Hij belooft de vrouw te helpen om van haar echtgenoot af te komen.
Gedreven door financiële noodzaak ontpopt hij zich tot een ware huurmoordenaar. De vraag naar zijn diensten blijkt groot en zijn methode onaantastbaar – totdat er iets gebeurt wat zijn dubbelleven in gevaar brengt.
In ‘Moord terwijl uw wacht’ maken we kennis met een heel andere kant van het grote talent van Jussi Adler-Olsen: een korte novelle, maar beslist niet minder spannend.
Jussi Adler-Olsen (1950) is dé ongekroonde koning van de Scandinavische misdaadliteratuur. De boeken uit zijn Serie Q worden over de hele wereld vertaald. Van de serie zijn in Nederland meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.

“De beste in zijn genre. Uitermate spannend.” –NRC Handelsblad
“De boeken van Adler-Olsen behoren tot het allerbeste wat de Deense misdaadthrillers deze jaren te bieden hebben.” –Jyllands-Posten


Auteur: Jussi Adler-Olsen
Uitgever: Prometheus
Nederlands 1e druk
ISBN: 9789044640885
februari 2019
96 pagina’s