Nieuw: De Sprookjessprokkelaar vertelt…

Nieuwe sprookjes van Paul van Loon, Laurentien van Oranje en De Efteling
De sprookjes in dit spannende sprookjesboek spelen niet lang geleden, in een land hier ver vandaan, maar juist in de toekomst.
Over twee prinsessen die altijd ruziemaken, maar toch samen het land moeten regeren. Over een fee die de mensen probeert te beschermen tegen internettrollen. Over een meisje dat in een stad van steen en beton op zoek gaat naar het allerlaatste zaadje.
Paul van Loon, Laurentien van Oranje en de Efteling schreven samen zeven betoverende sprookjes voor jong en oud.
Met full colour illustraties van de Efteling.
De Efteling, al 65 jaar hoeder van het sprookje, organiseerde begin dit jaar de Sprookjesschrijfwedstrijd der Lage Landen. Uit ruim 2.800 inzendingen uit Nederland en Vlaanderen koos een vakjury veertien ideeën die voor de Efteling, Paul van Loon en Laurentien van Oranje een inspiratiebron waren voor deze verhalenbundel. Eerder maakten zij De Sprookjes-Sprokkelaar, over de rijke wereld van fantasie.

Auteur: Paul van Loon, Laurentien van Oranje, De Efteling
Uitgever: Leopold
ISBN: 9789025874568
maart 2019
184 pagina’s
Aanbevolen leeftijd
7 – 11 jaar