Recent herdrukt: erotische verhalenbundel ‘Dons’

Dons
‘De beste erotische verhalen uit de Nederlandse en Vlaamse literatuur’
Erotiek is van alle tijden, erotische verhalen ook. Gelukkig is het inmiddels al lang geen genre meer dat onder de toonbank verkocht wordt en achter gesloten gordijnen wordt gelezen. In Dons zijn de beste erotische verhalen uit Oh magazine verzameld, geschreven door de fine fleur van de Nederlandse en Vlaamse literatuur.

Met bijdragen van Saskia Noort, Ronald Giphart, Nikkie Van Lierop, Thomas Heerma van Voss, Yasmine Allas, Heleen Debruyne, Susan Smit, Ivo Victoria, Katrijn Van Bouwel, Philip Huff, Alma Mathijsen, Gustaaf Peek, Manon Uphoff, Hagar Peeters, Stella Bergsma en Özcan Akyol.

Recensie NBD Biblion:
Bundeling van verhalen uit het Oh Magazine, het erotische kwartaalblad voor vrouwen, geschreven door verschillende Vlaamse en Nederlandse schrijvers en schrijfsters, onder wie ook enkele zeer bekende. De expliciete erotiek gaat vergezeld met uiteenlopende thema’s zoals wraak, overspel, scheiding, verliefdheid en lust. Dit levert een grote verscheidenheid aan erotische verhalen op, geschreven voor een vrouwelijk lezerspubliek. Het geheel is verrassend en onderhoudend. Uitschieters zijn onder andere de bijdragen van Ronald Giphart en Saskia Noort. Vooral de laatste zet je met een verrassende clou geheel op het verkeerde been. Een toegankelijke erotische verhalenbundel voor vrouwen. Een prima boek in dit genre. (Jan Vijver)