Nieuwe reeks kortverhalen-bundels van AFDH uitgevers

AFDH uitgevers is begonnen met een nieuwe reeks en noemen die de 250-reeks, een serie met als oplage 250 exemplaren, op klein formaat, met maximaal 64 pagina’s en met werk van bekende en minder bekende schrijvers. Elk deeltje in de reeks wordt geïllustreerd door een jongere kunstenaar die wij veelbelovend vinden.

‘Kies er eentje uit de kring’wiekedrieboog van Wieke Drieboog is het eerste deeltje uit de ‘250-reeks’ van AFdH Uitgevers.

In 2014 werd aan Wieke Drieboog de A.L. Snijdersprijs toegekend voor een van haar korte verhalen. Uit 1184 inzendingen verkoos de jury haar bijdrage als de beste. In het juryrapport wordt gewaagd van ‘een perfecte balans in de verhouding tussen vreemd en gewoon.’ Dat geldt ook voor deze serie van 19 nieuwe kortverhalen van Wieke Drieboog. Zij schrijft met een scherp oog voor detail. Er worden geheimen onthuld die je net niet kunt aanraken, gevat in de ogenschijnlijk gewoonste zinnen van de wereld, maar zinnen die je toch even rechtop laten zitten. Zoals je ook vast zou kunnen stellen dat de 19 verhalen in dit boek een onderling verband lijken te hebben, zonder precies te kunnen zeggen hoe het nu precies zit.

Verschijnt februari 2016
luxe paperback
in kleur /geïllustreerd
€12

isbn 9789072603609