Boekenkrant lanceert schrijfwedstrijd -18 mei

Thuisschrijvers, opgelet! Zoek jij een nieuwe uitdaging, of juist een uitlaatklep? Doe mee met deze schrijfwedstrijd en maak kans op een publicatie in de Boekenkrant.

Heb jij altijd al eens een verhaal willen schrijven, maar is het je nooit gelukt om daar de tijd voor vrij te maken? Of heb jij al een hele lade vol schrijfsels liggen, en ben je benieuwd wat een redacteur daarvan vindt?

De Boekenkrant lanceert een schrijfwedstrijd voor (zeer) korte verhalen! Onze leefwereld mag dan kleiner zijn geworden, maar onze verbeelding des te groter. Deze inspirerende tijden zijn een goed moment om de schrijver in jezelf naar boven te halen. Wil jij op een laagdrempelige manier feedback krijgen op je verhaal en kans maken op een publicatie in de Boekenkrant? Kijk dan gauw hieronder hoe je mee kunt doen.

Jouw verhaal…

  • is tussen de 700 en 1500 woorden lang*;
  • heeft het thema ‘contact‘;
  • mag een genre naar keuze hebben (fictie, non-fictie, thriller, young-adult, etc.);
  • lever je aan in een Word-document;
  • en stuur je vóór maandag 18 mei naar redactie@boekenkrant.com.

Wat kun je winnen?
De vijf beste verhalen krijgen persoonlijke feedback van de redactie van de Boekenkrant en worden gepubliceerd op onze website. Het winnende verhaal wordt tevens gedrukt in de juni-editie van de Boekenkrant. Daarnaast krijgt de winnaar een gratis jaarabonnement op de Boekenkrant t.w.v. € 42 én een boekenpakket van ca. € 50!

Dus, pak die pen op, ga er lekker voor zitten, en schrijven maar! Je zult zien, als je eenmaal begint, wordt alles vloeibaar…

Meer informatie staat HIER.