Spannende Boeken Weken 2020 van start

Spannende Boeken Weken van 1 t/m 21 juni
Boekhandel geeft gratis geschenk van bestsellerauteur M.J. Arlidge 
De Spannende Boeken Weken 2020 zijn vandaag gestart met de uitreiking van de Hebban Thrillerprijs. Ook is vanaf vandaag het geschenk Wat jij niet ziet van M.J. Arlidge gratis in de boekhandel bij besteding van € 15 aan Nederlandstalige boeken en is nog de hele maand juni te verkrijgen. De Spannende Boeken Weken, jaarlijks van 1 tot en met 21 juni, zijn de aftrap voor de Zomerlezen campagne (juni, juli en augustus). 
Geschenk M.J. Arlidge Wat jij niet ziet
Britse auteur M. J. Arlidge (Meulenhoff Boekerij) debuteerde in 2014 met zijn razend succesvolle boek Iene Miene Mutte, over inspecteur Helen Grace. Naast het Spannende Boeken Weken geschenk verschijnt op 2 juni ook Arlidge’ nieuwste boek, de negende in de Helen Grace-serie: Nog lange niet. Arlidge’ verhalen over de eigenwijze inspecteur blijven het goed doen: de auteur stond in 2019 met maar liefst acht titels in de Spannende Boeken top 60. Bovendien is speurder Helen Grace in 2019 door Hebban-lezers verkozen tot populairste thrillerpersonage. Er verschijnt ook een speciale trailer van Wat jij niet ziet. 
Hebban Thriller Tiendaagse: lees en huiver
Als start voor de Spannende Boeken Weken organiseert lezerscommunity Hebban.nl  van 1 tot en met 10 juni een speciale zomereditie van de Thriller Tiendaagse. Dagelijks wordt er een kort verhaal gepubliceerd, geschreven door misdaadauteurs van de Auteursbond. De deelnemende auteurs zijn: Melissa Skaye, Chris Rippen, René Appel, Yvonne Franssen, René van de Meerakker, Marcella Kleine, Patricia Snel, Inge Ipenburg, Isa Maron en Rob Bakker. 

Meer informatie over de Spannende Boekenweken vind je op deze website.