Nieuw: Vamos van Ellen Weber

Nieuw: Vamos van Ellen Weber

In 21 verhalen neemt reisbegeleider Ellen Weber je mee op groepsreis door Latijns-Amerika, langs vulkanen, roze meren met flamingo’s, zoutvlaktes en de jungle. Net als alles lekker loopt, komt er een aardbeving, is de weg weggespoeld of schiet er een vader uit zijn slof. Onderweg is het jongleren met verwachtingen. Maar ook: genieten van verrassingen, zoals zwemmen met walvishaaien, een helikoptervlucht over de watervallen van Iguazu en een huwelijksaanzoek.
Deze verhalenbundel tovert een glimlach op je gezicht, maar stemt ook tot nadenken. Waarom reizen we eigenlijk naar de andere kant van de wereld?

Auteur: Ellen Weber
Uitgever: Ellen Weber | Text & Travel
Nederlands Paperback
ISBN: 9789464061161
Druk 1: juni 2020
90 pagina’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *