Schrijfwedstrijd Raadselige Roos 2020 – 1 oktober

Raadselige Roos Literair Café Venray

De Raadselige Roos 2020, de schrijfwedstrijd voor amateurdichters en -schrijvers in Nederland en België. 

De 28ste editie van de schrijfwedstrijd voor amateurs, de Raadselige Roos van Literair Café Venray staat op het punt van beginnen. Ze nodigen weer alle Nederlandstalige amateurdichters en  -prozaschrijvers in Nederland en België uit om deel te nemen. Deelnemen kan door vóór 1 oktober 2020 een gedicht en/of prozaverhaal in te sturen.

Het thema van de Raadselige Roos 2020 luidt: ‘dwarsliggers’. Dit thema is verplicht voor alle inzendingen, zowel proza als poëzie.  Onze schrijfwedstrijd is bedoeld voor iedereen, die wil dichten en of schrijven en dat verder wil ontwikkelen. De Raadselige Roos biedt een uniek podium om eigen  literair werk aan een deskundige jury en een literatuur minnend publiek voor te leggen.            

Het volledige reglement staat op deze website: www.literaircafévenray.nl.