Deze week: Das Mag Sampler 2020

Das Mag Sampler 2020 verschijnt op 13 augustus.

Wat gebeurt er als je een handvol fris schrijftalent een vrijbrief geeft om te schrijven wat ze maar willen? Dat lees je in de Sampler: een jaarlijkse bundel met verhalen van kakelvers talent.

Maak kennis met een zinderende nieuwe lichting literair talent anno morgen:

Anouk Visee 
(1986) studeerde Onderwijspedagogiek aan de Vrije Universiteit Amsterdam en werkte vol overgave aan een niet te duiden cv. Van hulpverlener tot onderzoeker, van boerin tot copywriter. Bekend van haar band visee, onbekend van haar Tumblr-blog ‘hotteboyswachtenopdetram’.

Arno Boey (1996) is een schrijver-audiomaker-performer en is afgestudeerd als master Woordkunst aan het Conservatorium Antwerpen. Hij is medeoprichter van schrijverscollectief en literair tijdschrift ZINK en werkt als leerkracht Drama.

Bjorn Truwant
 (1978) studeerde Nederlandse en Engelse letterkunde aan de Universiteit van Gent en Literair vertalen in Leuven. Hij werkt als redacteur bij die Keure, woont met vrouw en kat in Gent en schrijft voornamelijk in de trein.

Robin Kramer
 (1990) is schrijver. Hij publiceerde korte verhalen in De RevisorKluger Hans en De Titaan, essays op Rekto:VersodeFusie en Karakters en gedichten in Liter en op de optimist en Meander. Hij werkt en woont in Zwolle.

Roziena Salihu
 (1994) is een multidisciplinaire maker, maar het woord is de basis van alles wat ze doet. Ze begon met schrijven bij Poetry Circle Nowhere en publiceerde in De Re­visor, in de bundel En ze leefde nog (2018) en in de door Babs Gons samengestelde bloemlezing Hardop (2019). Voor VPRO Dorst maakte ze de korte documentaire Fufu met appelmoes (2019).