HET HINTHAMERHOTEL SCHRIJFWEDSTRIJD- 22 aug

Het Hinthamerhotel Schrijfwedstrijd

Wie de Hinthamerbrug oversteekt zal ontdekken dat er sinds kort in het brugwachtershuisje een hotel is gevestigd, het Hinthamer Hotel*. Als voorbijganger kan je je afvragen wáár alle hotelgasten slapen, want zo groot is het gebouwtje niet. Maar zodra je het hotel betreedt en via de receptie – waar je door Krijn een sleutel krijgt overhandigd –  de trap afdaalt, zal je verbaasd staan hoe groot het daar beneden is! Aan een lange gang bevinden zich aan weerszijde vijf kamers. Van welke kamer heb jij de sleutel? 

SCHRIJFWEDSTRIJD  
Wat beleefde je tijdens jouw overnachting in het Hinthamerhotel? Laat je fantasie de vrije loop en beschrijf in maximaal 250 woorden wat er in dit bijzondere hotel gebeurde. 

PRIJZEN
De inzendingen worden geplaatst op de facebookpagina van Sluismeester Krijn. Een selectie van de mooiste verhalen en foto’s komt in het boekje ‘SLAPEN ONDER DE BRUG’. Een deskundige jury bestaande uit de Bossche schrijfster Annemarie Bon, uitgeefster Elseline Knuttel, kunstenaar jan Stroeve en Krijn zelf, zullen uit alle inzendingen 22 augustus drie winnende verhalen kiezen. 

1e prijs       een overnachting voor 2 personen in hotel De Bossche Kraan
2e prijs –     een overnachting in B&B Het Herenhuis in Dordrecht
3e prijs       een cadeaubon van € 25,- van BOEL bazaar plus ontvangst met    koffie/thee

Alle informatie over deze schrijfwedstrijd staat HIER.