Schrijfwedstrijd Schrijfdorst -1 oktober

Schrijfwedstrijd Schrijfdorst

Gaan? Blijven? Het een, het ander – of allebei? De Schrijfschool in Rotterdam en KADE40 organiseren samen de herfstigste schrijfwedstrijd van 2020.

 Thema: Gaan & Blijven. Gedicht, spoken word, essay, ode, verhaal, het mag allemaal.

Gaan? Blijven? Het kan een zoete kwelling zijn, een vrolijke keus, een bittere pil. Zet het op papier! Een kort verhaal, gedicht of spoken word-tekst van max 1.000 woorden. Inzenden (in word of pdf) uiterlijk donderdag 1 oktober, 23.59 uur: info@deschrijfschool.com. Vermeld boven de tekst je naam, woonplaats en e-mailadres.

Jury
De jury kan haast niet wachten tot 1 oktober. Juryleden zijn auteur Alex Boogers, tekstschrijver Britt Planken en Manou van de Zande en Evelyn Strube van De Schrijfschool.

Prijzen
De 7 beste inzendingen komen in de digitale bundel Gaan & Blijven. Het beste verhaal én het beste gedicht worden gepubliceerd in de weekkrant Groot Vlaardingen. Én de Lucky Seven zijn onze eregasten op zondag 29 november tijdens Schrijfdorst bij KADE40 in Vlaardingen, een herfstzondag vol schrijf- en voorleeskunst.

Klik HIER voor alle informatie over deze schrijfwedstrijd