Nieuw: ‘De aleph’ van Jorge Luis Borges

Nieuw: ‘De aleph en andere verhalen’ van Jorge Luis Borges

‘De Aleph en andere verhalen’ is een bundel boordevol filosofische puzzels en bovennatuurlijke verrassingen. De man met het absolute geheugen, het meisje dat haar verkrachting op briljante wijze wreekt, de schrijver die Don Quichot herschrijft, de moordenaar die een bedrieglijk eenvoudig labyrint optrekt waarin een politieman zijn dood tegemoetgaat, Judas die Jezus verraadt om hem te kunnen idealiseren, de Aleph die alles bevat wat ooit is geweest en wat ooit zal zijn, de wereld als bibliotheek of de bibliotheek als wereld – het zijn enkele van de inmiddels klassieke verhalen uit deze bundel.

Uitgever: De Bezige Bij
Auteur: Jorge Luis Borges
Vertaald door Barber van de Pol
Nederlands Paperback
ISBN:9789023494577
Druk 1: oktober 2020
448 pagina’s