Verhalenbundel: ‘Ubuntu, wij zijn de aarde’ – 67 bijzondere verhalen van betrokken mensen

Eerder verschenen verhalenbundel: ‘Ubuntu, wij zijn de aarde’ – 67 bijzondere verhalen van betrokken mensen

Ubuntu, I am because you are. We are because the planet is. – Aartsbisschop Emeritus Desmond Tutu —

We hebben onszelf in het centrum van het leven gezet. Dat kan geen toekomst hebben. We kunnen immers niet leven zonder de bomen en de overige plantenwereld voor de nodige zuurstof, de mineralen in het gesteente, de dieren in hun vele vormen en gedaanten. Het is tijd dat we weer nadenken over de relatie tussen mens en natuur. Het is tijd voor een nodige her-evaluatie; voor een her-positionering van onszelf op en met deze Aarde. – Irene van Lippe-Biesterfeld

Uitgever: Uitgeverij Harlekijn Holland, Soest
ISBN: 9789082485271
Druk: 1 juli 2020
192 pagina’s