Bundel: ‘Overdag bang en ’s avonds dronken’ van Sylvia Witteman

Bundel: ‘Overdag bang en ’s avonds dronken’ van Sylvia Witteman

Eerst begeeft de ijskast het, lekkend van ouderdom. Dan het internet. De kinderen in de nabijgelegen speeltuin gaan steeds scheller krijsen. Een lek kruipt langs de badkamermuur naar beneden. Buiten zwiept een storm de bomen omver. Waarom kijkt ze al een hele avond naar The Voice? En hoe is ze op een winderig treinstation in Krommenie beland? Dan blijken het allemaal voorboden voor de natuurramp die niemand had verwacht en die haar aan huis kluistert waar de katten elkaar de oorlog hebben verklaard.
Overdag bang en ’s avonds dronken spookt Sylvia Witteman door een verdeeld huis, en probeert ze er met humor het beste van te maken.

Auteur: Sylvia Witteman
Nederlands Paperback
Uitgever: Nijgh & van Ditmar
ISBN: 9789038809564
Druk 1: oktober 2020
192 pagina’s