Gratis ebook op Hebban ‘Een strop van zilver’: 14 thrillerverhalen van topauteurs

Gratis ebook ‘Een strop van zilver’: 14 thrillerverhalen van topauteurs

In het kader van de Thriller Tiendaagse 2021 en ter ondersteuning van de Zilveren Strop-schrijfwedstrijd (inzenden kan tot en met 28 februari) presenteren Hebban en Stichting Gouden Strop een exclusief ebook met veertien korte thrillerverhalen van Nederlandse topauteurs! Charles den Tex stelde de bundel samen uit nieuw en bestaand werk van onder anderen Gouden Strop-winnaars.

De bundel – Een strop van zilver – is alleen tijdens de Hebban Thriller Tiendaagse (17 t/m 26 februari) te downloaden. Zorg dus dat je snel toeslaat, want veertien gratis korte verhalen van de beste Nederlandstalige thrillerauteurs, dat mag je niet missen.

Meer informatie staat op Hebban.