Schrijfwedstrijd ‘De Zilveren Strop’ – 28 feb

Hebban zoekt verhalen tot 7.500 woorden in de spannende genres, zoals thrillers, detectives, spionage en whodunit. Inzenden van maximaal twee verhalen per persoon kan tot en met 28 februari middernacht. De hoofdprijs is 500 euro en de top vijf wordt gepubliceerd in een speciaal Hebban ebook. Doe mee en grijp je kans op eeuwige roem!

Stichting Gouden Strop en Hebban organiseren de nieuwe schrijfwedstrijd voor spannende verhalen. De Zilveren Strop Schrijfwedstrijd is open voor iedereen die een spannend kort verhaal wil schrijven. De beoordeling van de ingezonden verhalen gebeurt anoniem, de jury kan zich dus niet laten beïnvloeden door de naam van een bekende schrijver of die van een onbekende debutant. Daardoor heeft iedereen werkelijk een gelijke kans.

De Zilveren Strop is een gejureerde schrijfwedstrijd met feedback voor de deelnemers, geldprijzen en de vijf beste verhalen worden in een Hebban ebook gepubliceerd. Het inschrijfgeld bedraagt tien euro.

Alle informatie staat HIER op Hebban.