Verhalenbundel: ‘De laatste dag van de koning’ van Sander Kollaard

Verhalenbundel: ‘De laatste dag van de koning’ van Sander Kollaard

In de bundel ‘De laatste dag van de koning’ maakt de lezer kennis met Sander Kollaard als schrijver van korte verhalen en essays. Hij heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een schrijver met een breed palet en een geheel eigen toon. De lezer van zijn met de Librisprijs 2020 bekroonde roman ‘Uit het leven van een hond’ herkent een aantal constanten in zijn werk: mededogen, ironie, een fascinatie voor de technische en wetenschappelijke kant van de wereld en een lichte, essayistische stijl. Van de wormen van Darwin via het spoor van de haas tot de stemmen van Pessoa: dit boek doet recht aan de veelzijdigheid van Sander Kollaard.

Auteur: Sander Kollaard
Uitgeverij: G.A. van Oorschot B.V.
Nederlands Hardcover
ISBN: 9789028211025
Druk 1: februari 2021
456 pagina’s