Verhalenbundel: ‘Dames in zwaar weer’ van Nienke van Opstal

Verhalenbundel: ‘Dames in zwaar weer’ van Nienke van Opstal

Buitengewone verhalen over gewone gebeurtenissen in de levens van vrouwen. De personages van van Opstal blaas je niet zomaar omver, ook niet in zwaar weer.

Alle verhalen in de bundel ‘Dames in zwaar weer’ draaien om gebeurtenissen in de levens van vrouwen. Dat maakt ze herkenbaar voor iedere lezer. Door nieuwsgierigheid gedreven vertelt auteur Nienke van Opstal in een altijd levendige stijl over vriendschap, liefde, schuldgevoel en hoop. De verrassende invalshoek die van Opstal kiest maakt van een ‘gewoon’ een ‘buitengewoon’ verhaal, of het nu speelt op een eiland voor de kust van Maine, op het werk, of op een fraaie vakantielocatie. De vrouwen bij van Opstal blaas je niet zomaar omver, ook niet in zwaar weer.

Uitgever: Uitgeverij Magonia
Auteur: Nienke van Opstal
Nederlands Hardcover
ISBN: 9789492241405
Druk 1: februari 2021
208 pagina’s