Verhalenbundel: Nevelkinderen

Verhalenbundel: Nevelkinderen

Houten poppen komen tot leven, terwijl de hemel is bezaaid met felle staarten. AI’s nemen de mensheid over in 2062. Zij die in nevelen gehuld gaan, verbergen iets of willen gevonden worden in de mist op Aarde tot aan de Andromedanevel 2.537.000 lichtjaren hier vandaan.

“Werner tovert een paar kleine voorwerpen uit de zakken van zijn grofgebreide vest en toont ze aan zijn kleinzoon. Jonas neemt ze aan en kijkt verbaasd naar de poppetjes van dorpelingen. Twee lijken te bewegen, anderen zijn gewoon houten poppetjes”. Krista Noor – Het houten hobbelpaard

AUTEURS: Krista Noor, Daniel Warmoeskerken, Ronald van Assen, Mike Jansen, Bart de Wolf, Jacob Dens, Annika Cannaerts, Michiel Richards, Marieke van de Reep, Karin Hazendonk, Leonie Wouters, Maartje Cooijman, Peter Eijk, Marielja de Geus, Julie Ivens, Stefanie Hulst, Arne Hempenius, Amber Christen, Aad de Winter, Liesbeth Jochemsen, Erik van Oosterhout, Gitta Van Reeth, Lilian Veenhof, Trudy Pas. Met een bonusverhaal van Garvin Pouw: Twee lege kelken

Auteur: Krista Noor, Daniel Warmoeskerken e.a.
Uitgeverij: Godijn Publishing
Nederlands Paperback
ISBN: 9789493233393
Druk 1: februari 2021
304 pagina’s

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*