Schrijfwedstrijd 18.02 publishing: Wie heeft het gedaan? -17 juni

Dit jaar gaat 18.02 publishing voor de cliché en niet zomaar een. De klassieke whodunit, een echte Miss Marple, een authentieke speurdersroman á la Columbo … jouw verhaal voor deze wedstrijd doet er niets aan onder.

De bedoeling
Schrijf een verhaal over een van de aanwezigen in het landhuis van Heer Otto. Otto heeft de pech voorover in zijn soep te vallen. Hij is vergiftigd door een of meerdere gasten. Wie? Dat is de grote vraag, maar gelukkig komt Shirley van Holmen deze mysterieuze zaak oplossen. Aan het einde van het boek weet Shirley heel precies de dader of daders aan te wijzen.
Uit alle inzendingen kiezen we de beste verhalen en de verhalen tezamen vormen één verhaal. Dat verhaal zal als boek verschijnen.

Stuur vóór 17 juni 2021 23.59 uur het verhaal naar schrijfwedstrijd@1802publishing.nl.

Het verhaal heeft minimaal 2.300 en maximaal 4.500 woorden. 

Alle voorwaarden voor deze #schrijfwedstrijd kun je vinden op de website van de organisatie: 1802 publishing.