Hebban Zomerlezen Schrijfwedstrijd – 22 aug

Je kunt voor de tweede keer meedoen met de Zomerlezen Schrijfwedstrijd van Hebban. Bij elk thema hebben ze 2 of 3 foto’s geselecteerd waar jij een verhaal van maximaal 1000 woorden over kunt schrijven. Je kunt één thema kiezen om aan mee te doen, een paar of allemaal.

De opdracht

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Jij mag waar gaan maken dat het omgekeerde geldt. Hebban daagt je uit in duizend woorden een sportief, koninklijk, Nederlands of anderszins oranje verhaal te schrijven. Laat je inspireren door een van de sfeervolle afbeeldingen en schrijf! Geen inspiratie bij deze foto’s? Geen enkel probleem. Bij elk Zomerlezen-thema hoort een nieuwe 1000 woorden-schrijfwedstrijd.

Meer informatie en het deelnameformulier vind je HIER op de website van Hebban.