‘Over over morgen’ – andere verhalen over de toekomst

‘Over over morgen’ – andere verhalen over de toekomst

Tien schrijvers waren rond in de toekomst. Ze richten hun blik op dat wat vandaag zo ongrijpbaar lijkt: hoop. In een wereld die gedefinieerd wordt door veelvuldige crisissen, hangt de dreiging van ondergang als een donkere wolk boven onze verbeelding. Maar kunnen we voorbij die duistere vooruitzichten ook een glimp van hoop opvangen? Is er ook een ander verhaal te vertellen over de tijden die voor ons liggen? In tien korte verhalen verkennen schrijvers uit Vlaanderen en Nederland die tijden met andere ogen en vertellen ons wat ze daar zien. Over over morgen is een publicatie die radicaal kiest voor andere verhalen over de toekomst. Met verhalen van Simone Atangana Bekono, Fiep van Bodegom, Arnon Grunberg, Ish Ait Hamou, Auke Hulst, Jens Meijen, Jeroen Olyslaegers, Lize Spit, Annelies Verbeke en Rebekka de Wit.

Auteur: Simone Atangana Bekono
Nederlands Paperback Uitgeverij Vrijdag
ISBN: 9789464340068
Druk 1: september 2021
208 pagina’s