Short and Sweet- Brussel 29 oktober 2021

Short and Sweet- Brussel 29 oktober 2021

Goed nieuws voor de liefhebbers van korte verhalen en ander straf proza: Annelies Verbeke stopt niét met schrijven. Nog beter nieuws: ze treedt voor je op in een nieuwe editie van Kort, omgedoopt naar Short and Sweet. Een avond vol ontregelende verhalen en gebald proza met wel heel bijzondere vertegenwoordigers van het genre: de Russische meesterverteller Maxim Osipov, jeugdauteur Annet Schaap en schrijver van Te Korte Verhalen Joke van Caesbroeck. Als kers op de taart, woorden op muziek van de enige echte Lucky Fonz III.

Turning our spotlight on a literary genre that deserves your full attention, we selected four champions of short-distance writing for an evening of powerful stories. With Maxim Osipov, whose native Russia is a country rich in tales; Dutch author Annet Schaap, who will present her own fairytales; Joke Van Caesbroeck, a master of the ultra-short story; and Annelies Verbeke, the patron saint of the short story.

Locatie: Passa Porta Brussel

vrijdag, 29 oktober 2021 : 20:00 – 21:30

Meer informatie over deze avond en voor tickets staan HIER.