Dierenverhalen: ‘Als we samen’ -Toon Tellegen

Dierenverhalen: ‘Als we samen’ -Toon Tellegen

‘Als we samen nu eens in een boom klimmen, dacht de egel, toen de olifant voor de zoveelste keer uit de top van een boom was gevallen. Dan sla ik mijn voorpoten om zijn middel. Hij gaat op één been staan en draait om zijn as. Hij maakt een hele pirouette, en misschien nog wel een! Hij zal wankelen. Maar hij valt niet. Ik houd hem vast en laat hem niet los.’
Als we samen mogen dansen, als we samen ergens kunnen gaan eten, als we samen zullen feesten, dan komt alles helemaal goed. Om hoop te houden op betere tijden verzamelde Toon Tellegen in Als we samen zijn mooiste dierenverhalen die geruststellend en verwachtingsvol zijn.

Auteur: Toon Tellegen
Uitgeverij: Querido
Nederlands Hardcover
ISBN:9789021428796
Druk 1:juli 2021
96 pagina’s