Schrijfwedstrijd Twentse Courant Tubantia en Lutterzand Literair -14 januari 2022

Samen met de Twentse Courant Tubantia organiseert Lutterzand Literair weer een schrijfwedstrijd. Natuurlijk met het thema ‘noaberschap’. Voor iedereen die (stiekem) droomt van een schrijfcarrière.

De jury bestaat uit: journalisten Marjon Kok en Theo Hakkert van de TC Tubantia. Beide zeer actief in het literaire veld als interviewer, en ervaren als jurylid bij verschillende bekende literaire prijzen. Derde jurylid is bestsellerauteur, schrijfdocent en schrijfcoach Josha Zwaan aanwezig om te bepalen wie de juryprijs in ontvangst mag nemen.

Schrijf een kort verhaal van 500 woorden met het thema ‘noaberschap’. Je mag zelf bepalen of dit fictie of non-fictie is. Let op: dit is géén poëziewedstrijd!

Je kunt tot vrijdag 14 januari 2022 om 23.59 uur inzenden. Alles wat ze daarna ontvangen kan helaas niet meer meedingen. Mail naar: redactie@tubantia.nl o.v.v. Schrijfwedstrijd.
Behoor je tot de finalisten? Gefeliciteerd. Dan draag jij jouw verhaal voor tijdens een van de drie finalerondes bij Lutterzand Literair. Op zaterdag 29 januari 2022 in aanwezigheid van de jury en het publiek.

Wat kan je winnen?

  • Het verhaal van de winnaar van de juryprijs wordt gepubliceerd in de TC Tubantia
  • De winnaar van de publieksprijs krijgt een schrijfcoachingstraject van Josha Zwaan.

En wie weet, win jij beide prijzen! Meedoen aan de wedstrijd is natuurlijk gratis. Ben je uitgenodigd om in een van de finalerondes jouw verhaal voor te dragen? Dan ben je natuurlijk onze gast.

Wil je daarnaast meedoen aan de rest van Lutterzand Literair dan vragen we gereduceerde bijdrage. Daar hebben we dan in de week van 14-21 januari nog contact over. Neem je jouw vrienden/familie/buren of wie dan ook mee? Leuk, maar zij moeten wel een kaartje voor Lutterzand Literair kopen: voor alleen de zaterdag, of ook voor de andere onderdelen van het festival.

Alle informatie over deze schrijfwedstrijd kun je HIER vinden.

ps. Door coronamaatregelen zal het festival uitgesteld worden. Volgens de website zal het waarschijnlijk in mei worden gehouden.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*