Verhalenwedstrijd uitgeverij LetterRijn – 1 mei 2022

Verhalenwedstrijd uitgeverij LetterRijn 2022

Thema 2022: Black-out

Regelmatig beroepen verdachten zich erop dat ze zich weinig tot niets kunnen herinneren van het plegen van de misdaad waarvan ze worden verdacht. Ze geven aan een black-out te hebben gehad of dat veinzen ze. Die black-out staat centraal in onze jaarlijkse verhalenwedstrijd.

Het is de bedoeling dat je erover vertelt in minimaal 3500 en maximaal 4500 woorden. Omdat het de bedoeling is om uiteindelijk tot een spannende verhalenbundel te komen, dient het verhaal binnen het genre thriller te vallen. Let op: corona o.i.d. mag geen rol in het verhaal spelen.

De verhalenwedstrijd kent dit jaar wederom een aantal geplaatste spelers, auteurs van LetterRijn die al een of meerdere spannende boeken op hun naam hebben staan en waarvan het ons leuk lijkt voor de deelnemers om in een bundel met deze gevestigde namen te debuteren of andermaal te worden gepubliceerd. De auteurs van LetterRijn zijn uitgesloten voor het winnen van de prijs die ook dit jaar zal bestaan uit een trofee en een bedrag van € 100,-

Meer informatie over deze schrijfwedstrijd kun je vinden op de website van uitgeverij LetterRijn. Het verhaal dient uiterlijk 1 mei 2022 om 23:59:59 binnen te zijn.