Novelle: ‘In weerwil van de woorden’ van Dimitri Verhulst

Novelle: ‘In weerwil van de woorden’ van Dimitri Verhulst

Iedereen met een fobie voor de brievenbus, iedereen die zijn enveloppen dagenlang ongeopend op tafel laat liggen tot hij moedig genoeg is om ze open te maken, zal zich herkennen in Pol Verholst. Hoewel hij de zoon is van een postbode, en een groot liefhebber van de woorden, is zijn angst voor de post zo groot dat hij willens nillens zijn naam schonk aan een ziekte waar zovelen aan lijden. De angst voor post. Oftewel: de Ziekte van Verholst. Een ziekte die het hele leven kan ruïneren, en waarbij vergeleken de angst voor spinnen of iets als hoogtevrees werkelijk niets meer voorstelt.

Auteur: Dimitri Verhulst
uitgeverij Pluim
Nederlands Paperback
ISBN: 9789083108247
Druk 1: februari 2021
88 pagina’s