Verhalenbundel: De Weervis (niet voor kinderen) van Arthur Nemry

Verhalenbundel: De Weervis (niet voor kinderen) van Arthur Nemry

De Weervis (niet voor kinderen) is een absurdistische kortverhalenbundel, gevuld met absurdistische kortverhalen. Wil je eens even iets lezen dat debieler is dan de werkelijkheid (wordt moeilijk na de voorbije jaren, ik weet het) en kunnen wegdromen bij verhalen zoals ‘James en Cheetos’, ‘Dirk, de Chinese Betonmolen’ of ‘De Ontevreden Fruitsla’? Dan kan dat. De verhalen betasten de rand van het absurde en het ongewild geïnterneerd worden, maar zijn nog wel plezant. Ze zijn opzettelijk kort en verteerbaar gehouden om lichte lectuur te zijn, voor iedereen. Ik schrijf het liefst op café met een jenevertje, dus als een boek een serveersuggestie zou hebben, dan zou dat het zijn. Laat u niet misleiden door de schattige tekening op de cover, dit boek is (zoals de titel reeds insinueert) allerminst voor kinderen bedoeld.

Uitgeverij: Brave New Books
Nederlands Paperback
ISBN: 9789464488050
Druk 1: april 2022
121 pagina’s

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*