Verhalenbundel: De ladder van het leven, vallen en weer opstaan – Ramon van Hage

Verhalenbundel: De ladder van het leven, vallen en weer opstaan – Ramon van Hage – de brainwaves van een vijftiger –

In navolging op zijn eerste verhalenbundel ‘Toen, Nu en Ertussenin’, heeft schrijver Ramon van Hage een tweede verhalenbundel geschreven. Hierin worden alledaagse zaken die van betekenis waren (en vaak nog steeds zijn) op de hak genomen. Met een serieuze blik, verweven met een humoristische twist en knipoog, beschrijft Ramon de ladder van het leven. Niet gehinderd door algoritmes maar rechtstreeks ontsproten uit zijn brein, wordt in deze bundel de eenvoud uit het mooie verleden onvergetelijk vastgelegd. Zijn pen heeft weer gesproken!

Auteur: Ramon van Hage
Hokus Pokus Publishing
Nederlands Paperback
Druk 1: 11 juli 2022
164 pagina’s