Verwacht: Halloween Horrorverhalen

Halloween was nog nooit zo gruwelijk. Tien griezelig goede verhalen van onder andere Thomas Olde Heuvelt en Auke Hulst.9789024574780-halloween-horror-verhalen-l-LQ-f
Martijn Lindeboom heeft de beste genreauteurs uit Nederland en Vlaanderen verzameld in een verhalenbundel vol macabere horrorverhalen.

In deze bundel vind je een bloedspannende selectie zoals je die nog nooit hebt gelezen, van klassieke pulp tot eigentijdse psychologische spanning, van een dodelijk katmonster tot duistere koeien en vampiers. Pas maar op, voordat je het weet kijk je de komende maanden alleen nog maar angstig over je schouder, onder je bed of achter in je kast.

Met werk van Martijn Adelmund, Christien Boomsma, Sophia Drenth, Thomas Olde Heuvelt, Jerry Hormone, Auke Hulst, Martijn Lindeboom, Vanessa Morgan, Jamal Ouariachi, J. Sharpe, Tais Teng en Barend de Voogd.
ISBN:9789024574780
Pagina’s:320
Verwacht: 15-10-2016
Genre: Griezel- en spookverhalen, horror
Prijs: 12,50 euro