‘Loeki de Leeuw – Tien verhaaltjes om voor te lezen tien verhaaltjes om voor te lezen’ van Louise Geesink

‘Loeki de Leeuw – Tien verhaaltjes om voor te lezen tien verhaaltjes om voor te lezen’ van Louise Geesink

Wie kent Loeki niet, de vrolijke leeuw die van 1974 tot 2004 dagelijks in korte filmpjes de STER-reclames opvrolijkte? Loeki is een leeuw van weinig woorden, behalve natuurlijk zijn beroemde kreet: ‘Asjemenou!’ Sinds de Olympische Spelen in 2021 is Loeki weer terug op tv in superkorte, hilarische filmpjes. In dit boek met korte verhaaltjes beleeft Loeki samen met zijn vriendjes Guus het eendje en Piep de muis allerlei leuke avonturen. Ideaal om voor te lezen voor het slapengaan, en voor de jongste generatie om de leeuw te leren kennen! De geestelijk vader van Loeki was filmproducent Joop Geesink. Na zijn overlijden heeft zijn dochter Louise het werk overgenomen.

Auteur: Louise Geesink
uitgeverij Big Balloon
Nederlands Hardcover
Druk 1: 31 augustus 2022
64 pagina’s

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*