‘Laat liefde niet wachten’ -Drie winterse verhalen – van Deborah Raney

‘Laat liefde niet wachten’ -Drie winterse verhalen – van Deborah Raney

Drie romantische novelles voor de donkerste maand van het jaar

Laat de liefde niet wachten is de eerste Feelgoed met een hart-kerstnovellebundel! Drie heerlijke novelles van bekende auteurs: Deborah Raney, Courtney Walsh en Melissa Tagg. Verhalen over oude liefdes en nieuwe liefdes, en dat alles in die bijzondere tijd rond Kerst.

Een bundel om cadeau te geven of gewoon zelf te houden, omdat er niets fijners is dan wegdromen bij een romantisch verhaal als het buiten koud is. En ook als de feestdagen achter de rug zijn, zijn deze verhalen nog steeds heerlijk om te lezen.

Auteurs: Deborah Raney, Courtney Walsh, Melissa Tagg
uitgeverij: Kokboekencentrum Fictie
Nederlands Paperback
Druk 1: 06 oktober 2022
400 pagina’s