Godfried Bomans -“Sprookjesboek’ – Gekozen en geïllustreerd door Thé Tjong-Khing

Godfried Bomans -“Sprookjesboek’ – Gekozen en geïllustreerd door Thé Tjong-Khing

‘Wie springt niet een gat in de lucht als hij sprookjes van Godfried Bomans mag illustreren? Al vanaf mijn jonge jaren in Indonesië houd ik van zijn ietwat ironische, quasi-ernstige toon en verhalen met een donker randje. Ik heb niet zoveel met lieve verhalen. Daarom ben ik bij Bomans aan het goede adres. Van Uitgeverij Sunny Home mocht ik een selectie maken uit de inmiddels klassieke bundels van onze beroemdste sprookjesverteller. Ik ben illustrator dus ik koos ze op ‘illustreerbaarheid’. Met deze nieuwe sprookjesbundel hoop ik ook een nieuwe generatie lezers te laten kennismaken met de rijke fantasie van Godfried Bomans.’ Thé Tjong-Khing

Auteur: Godfried Bomans
Hoofdillustrator Khing Thé Tjong
Uitgeverij Sunny Home
Nederlands Hardcover
Introductie: 2022-10-21
Blz.: 144 pagina’s