Letterrijn verhalenwedstrijd 2023- Verraad – 30 april 2023

Letterrijn verhalenwedstrijd 2023- Verraad – 30 april 2023

Verraad

Andermans geheim prijsgeven om er zelf beter van te worden of er alles, maar dan ook alles, aan doen om te voorkomen dat een geheim uitlekt? Steekt jouw personage iemand een helpende hand toe of juist een mes in de rug? Gaan jouw personages over lijken? Van hoogverraad tot een ontmaskering. In onze jaarlijkse verhalenwedstrijd staat Verraad centraal.

Het is de bedoeling dat je erover vertelt in minimaal 3500 en maximaal 4500 woorden. Omdat het de bedoeling is om uiteindelijk tot een spannende verhalenbundel te komen, dient het verhaal binnen het genre thriller te vallen.

De verhalenwedstrijd kent dit jaar wederom een aantal geplaatste spelers, auteurs van LetterRijn die al een of meerdere spannende boeken op hun naam hebben staan en waarvan het ons leuk lijkt voor de deelnemers om in een bundel met deze gevestigde namen te debuteren of andermaal te worden gepubliceerd. De auteurs van LetterRijn zijn uitgesloten voor het winnen van de prijs die ook dit jaar zal bestaan uit een trofee en een bedrag van € 100,-

Alle voorwaarden voor deze schrijfwedstrijd staan op de website van uitgeverij Letterrijn.

1 Reactie

  1. Harstikke goed en spannend idee voor een verhaal. Ben benieuwd wat voor intrigerende verhalen er geschreven zullen worden. Ik doe graag mee.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.