Verhalenbundel: ‘Woudverhalen – Elfen en Heksen’ van Tea Orsi

Verhalenbundel: ‘Woudverhalen – Elfen en Heksen’ van Tea Orsi

 Zes prikkelende portretten over magische bosbewoners: elfen, feeën, heksen, waternimfen, Ghillie Dhu en Sanziêne. » Een mini-encyclopedie en verhalenbundel in één. » Met verhalen uit verschillende landen. Maak kennis met magische boswezens uit de hele wereld. Wist je dat feeën heel boos kunnen worden? En dat de haren van waternimfen nooit klitten? Of ken je het verhaal van de mysterieuze Ghillie Dhu die zich voor iedereen verstopt? In dit prachtige boek ontdek je zes magische wezens die in de diepste en verste wouden leven. Je ziet hoe ze eruitzien en leert alles over hun eetgewoonten, rare trekjes en grootste geheimen. Bij elk wezen hoort een boeiende legende, vanuit Rusland tot Roemenië en Japan.

Uitgever: De Eenhoorn
Auteur: Tea Orsi
Nederlands Hardcover
ISBN: 9789462917071
Druk 1: maart 2023
40 pagina’s