Verhalenbundel: ‘Koning Snert’ – Woerden voor vreemde eenden – van Tosca Menten

Verhalenbundel: ‘Koning Snert’ – Woerden voor vreemde eenden – van Tosca Menten

Een hilarische verhalenbundel van Tosca Menten

Ken jij dat stadje waar ze zo dol zijn op graskaas, erwtensoep en koeienvlaaien? Dat heet Woerden en wat Tosca Menten betreft is het de mooiste stad van Nederland! In Koning Snert neemt deze Woerdense schrijfster al haar stadgenoten én alle vreemde eenden van 7 tot 99 jaar mee op een hilarische ontdekkingstocht door haar lievelingsstad. Vol smeuïge verhalen, vreemde anekdotes, oude nieuwtjes en heel veel koeien. De hilarische illustraties zijn van Geert Gratama.

Auteur: Tosca Menten
Hoofdillustrator: Geert Gratama
Uitgeverij van Goor
Nederlands E-book
ISBN: 9789000387465
Druk Ebook: 21 september 2022
176 pagina’s Adobe ePub