Klimaatverhalen: ‘De toekomst is van ons’ -Jongeren in actie voor het klimaat – van Samuel Hanegreefs

Klimaatverhalen: ‘De toekomst is van ons’

– Jongeren in actie voor het klimaat- van Samuel Hanegreefs

Het gaat niet goed met ons klimaat. Je hoort in het nieuws steeds vaker over bosbranden, stormen en overstromingen. Toch mogen we optimistisch zijn. Want jongeren over de hele wereld nemen het heft in handen. Ze staken, gaan in de politiek, planten bomen of voeren campagne. En wat zij kunnen, dat kun jij ook! Reis mee rond de wereld op zoek naar de oorzaken van de klimaatcrisis en de oplossingen die in de maak zijn. Een urgent en noodzakelijk boek vol getuigenissen, inzichten van experts, perspectieven op de toekomst en oplossingen die jongeren ons kunnen bieden. Voor iedereen – echt iedereen – vanaf 11 jaar.

Auteur: Samuel Hanegreefs
Uitgeverij Clavis
Nederlands Hardcover
ISBN: 9789044848793
Druk 1: november 2022
104 pagina’s