Verhalenbundel: ‘Spannorama’ van Anaïd Haen en Django Mathijsen

Verhalenbundel: ‘Spannorama’ van Anaïd Haen en Django Mathijsen

Verhalenbundel 10+

Stel dat je in een land woont waar alles voor je is geregeld, maar niks goed werkt? Of dat je dolgraag iets wilt doen wat verboden is? Of dat je in een toekomst leeft waarin niemand meer kan liegen? Of dat je mee mag op een bijzondere reis en je ontdekt dat een van de mensen uit het gezelschap buitenaards is, maar niemand wil je geloven? En wat zou je ervan denken als je niet mee mag op schattenjacht, terwijl jij de schatkaart hebt gevonden? Ga mee op avontuur met Marikken, Olaf, Anne, Edwin en anderen en vraag je af wat jij zou dan als je hetzelfde zou beleven. Zeven avonturen, speciaal voor tieners. (Ook geschikt voor volwassenen, mits ze nog weten hoe het was om kind te zijn.)

Auteurs: Anaïd Haen, Django Mathijsen
uitgeverij Zilverspoor
Nederlands Paperback
ISBN:9789463084994
Druk 1: augustus 2023