Bundel: ‘Van nature’ – Bijzondere verhalen van natuurliefhebbers

Bundel: ‘Van nature’ – Bijzondere verhalen van natuurliefhebbers

Natuur is overal om ons heen. KNNV Uitgeverij zet zich al veertig jaar in voor de bescherming van de Nederlandse natuur, door kennis over de natuur te verspreiden via boeken. Wie de natuur ontdekt, zal haar waarderen en koesteren. In dit jubileumboek ter ere van het 40-jarig bestaan van KNNV Uitgeverij zijn natuurverhalen gebundeld van natuurliefhebbers met wie de uitgeverij nauw samenwerkt. Natuurbeleving vormt de ‘groene draad’ in deze verhalen. Planet Earth in de eigen vijver, bijzondere ontmoetingen met de grote vos en de roerdomp, en herinneringen aan een favoriet kinderboek. De verhalen laten zien wat een mooie (bio)diversiteit oplevert. Nederlands bekendste natuurschilder, Elwin van der Kolk, maakte bij elk verhaal een prachtige illustratie. Een boek dat niet mag ontbreken in de boekenkast van natuurliefhebbers. Lees, geniet en verwonder!

Uitgever: Knnv Uitgeverij
Nederlands Hardcover
ISB: 9789050119450
Druk 1: 23 november 2023
64 pagina’s