Verhalenbundel: ‘Dit geloof je niet’ korte verhalen van Wim van den Berg

Verhalenbundel: ‘Dit geloof je niet’ korte verhalen van Wim van den Berg

Dit geloof je niet – Vijfendertig korte verhalen over gebeurtenissen van nu, uit het verleden en soms uit dromen. Scherpe observaties en rake typeringen kenmerken de verhalen over uiteenlopende onderwerpen zoals stage, Vlieland, paardrijden, design meubelen, Portugezen zijn anders, Teplo uit logeren en rijbewijs. Vreemde gebeurtenissen en leuke situaties die niet iedereen meemaakt, maar die tóch heel herkenbaar zijn. Wim van den Berg woont in Nederland en in Zuid-Portugal. Zijn jeugd heeft hij doorgebracht in Amsterdam en deels in Friesland. Hij haalt zijn inspiratie voor de verhalen uit de omgeving waar hij woont of gewoond heeft. Of uit dingen uit het dagelijks leven of die plaatsvonden in zijn dromen. Wim heeft drie zoons, drie kleinkinderen en hij is getrouwd met een Portugese.

Uitgever: Brave New Books
Auteur: Wim van den Berg
Nederlands Paperback
ISBN: 9789464925685
Druk1 : november 2023
151 pagina’s

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*