Schrijfwedstrijd Taalbureau van den Berg en Stiching Poesia: Natuur en muziek in verhalen – 1 aug 2024

Schrijfwedstrijd Taalbureau van den Berg en Stiching Poesia: Natuur en muziek in verhalen – 1 aug 2024

Schrijfwedstrijd georganiseerd door Taalbureauvandenberg.nl en Stichting Poesia Amsterdam. Deadline: 1 augustus 2024.

Voor de dichtbundel en de verhalenbundel, zoekt de redactie boeiende bijdragen; de thema’s zijn breed te interpreteren, moge zij u vooral inspireren! Stuur het gedicht of verhaal (graag kiezen) met korte auteursbiografie in via: tekstbureaudeschrijftafel@gmail.com.

De twee winnaars ontvangen een boekenbon van twintig euro en hun teksten worden geplaatst. Ook krijgen zij de betreffende uitgave gratis thuisgestuurd. Beide bundels verschijnen in december 2024. De uitslag van de wedstrijd komt in het najaar op deze website. Veel schrijfplezier gewenst en ze kijken uit naar uw bijdrage!

Meer informatie staat op de website van de organisatie.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*