Schrijfwedstrijd voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar

Binnenstebuiten, op z’n kop: dat is het thema van deze wedstrijd. Je mama is je papa, je grote zus is een baby en je buurjongen kan alleen nog maar achterstevoren praten. Wat er nog meer te beleven is, dat is aan jou! Hoe gekker hoe beter. Want naar je juffrouw of meester hoef je deze zomer niet te luisteren.

Verhaal verzonnen? Mooi. Want nu komt het leukste; het schrijven! Je mag helemaal zelf weten of je een gedicht instuurt of een verhaal – áls het maar iets te maken heeft met het thema. Je hoeft je schrijfsel pas na de zomer in te leveren, dus je hebt de hele vakantie de tijd om op je pen te knagen, te peinzen en te prakkiseren… en iets prachtigs te produceren!

Kinderschrijfwedstrijd van T.nl from Tekstschrijvers.nl on Vimeo.

Voor wie? Kinderen tussen de 6 en 12 jaar
Wat? Een verhaal of gedicht (niet meer dan 500 woorden)
Waarover? ‘Binnenstebuiten, op z’n kop’
Wanneer inleveren? 1 september 2017
Meer informatie staat HIER.