Schrijfwedstrijd Indisch/Molukse verhalen

Stichting Nusantara Zorg heeft vorig jaar voor het eerst om jouw verhaal gevraagd. En dat was een groot succes! Velen hebben hun verhaal met ons gedeeld. Deze verhalen werden zo gewaardeerd dat wij ze hebben vereeuwigd in een echte verhalenbundel. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de Indische en Molukse cultuur en haar verhalen blijven voortbestaan en gedeeld worden! Dit jaar hopen we nog meer mooie verhalen te krijgen.

Meedoen is belangrijker dan winnen, want ieder Indisch/Moluks verhaal is het waard om verteld te worden. Vertel ons die van jou! Anekdotes, gewoontes, het eten, over jouw familie of over jezelf. Kom maar op!

Stuur jouw verhaal in van maximaal 750 woorden.
Je kunt jouw verhaal inzenden tot 01-08-2017. De winnaar wordt bekend gemaakt op 10-08-2017.
Meer informatie staat HIER.