Schrijf mee aan de Voorleestuin!

Nieuwe website De Voorleestuin
Herinner je je de voorgelezen verhalen van toen je kind was? Mama of papa met een boek in de hand, jij onder de dekens luisterend naar spannende avonturen en ontroerende verhalen. Je maakte er voor het eerst kennis met bekende sprookjesfiguren en kreeg er de kriebel te pakken voor boeken en voor lezen…
Een vast avondritueeltje, een kwaliteitsvol einde van de dag. Daar gaat De Voorleestuin voor.
De gloednieuwe site voorleestuin.be gaat van start op 1 september. Met een vast team van schrijvers en de steun van enkele gevestigde online kinderverhalen-auteurs publiceren we vanaf dan elke avond een nieuw verhaaltje om voor te lezen.

Schrijfwedstrijd
Naast het zelf publiceren van verhalen, organiseren ze ook een wedstrijd voor voorleesverhalen. Ze mikken voor al onze verhalen op een lengte van 600 – 900 woorden. Een klein flitsverhaal zeg maar.
Wil jij ook een voorleesverhaal schrijven? Ben jij de volgende Annie M.G. Schmidt of Roald Dahl? Vragen de kinderen na één van jouw verhalen steeds naar meer? Geen voldoening zo groot als die van een kinderlach!
Stuur je verhaal of verhalen naar mijnverhaal@voorleestuin.be. De betere avonturen worden gepubliceerd in de voorleestuin, de allerbeste inzendingen worden maandelijks beloond met een cinema voucher (september – december 2017).
Lees alle voorwaarden HIER.